Eurofysica onderdeel van Frederiksen Scientific A/S

heading frederiksen overname

 

button NL button blanco button EN

 

Rosmalen, 1 augustus 2016


Beste relatie,

Wij zijn blij u te kunnen informeren dat Eurofysica B.V. per 1 augustus 2016 onderdeel is van Frederiksen Scientific A/S. Eurofysica heeft de afgelopen jaren een nauwe samenwerking opgebouwd met Frederiksen Scientific, een grote internationale speler in de markt van exacte leermiddelen.

Net als Eurofysica heeft Frederiksen passie voor exacte vakken en zijn zij dagelijks bezig met het onderwijs. De afgelopen 60 jaar hebben beide bedrijven, met oog voor kwaliteit, leermiddelen ontwikkeld, geproduceerd en geleverd voor exacte vakken zoals natuurkunde, scheikunde en biologie. Altijd met het uiteindelijke doel kwalitatieve hoogwaardige producten te leveren met een goede service op ieder niveau in het onderwijs.

De synergie tussen beide bedrijven is zo groot dat het een logische stap is voor Eurofysica om onder de vlag van Frederiksen Scientific verder te gaan. Met het internationale en professionele Frederiksen Scientific achter zich zal Eurofysica de komende jaren verder kunnen ontwikkelen en groeien in de Nederlandse markt.

Dankzij de schaalvergroting kunnen wij u nog betere service, levertijden en prijzen bieden dan u al van ons gewend was. De naam Eurofysica en de adviseurs blijven geheel tot uw beschikking evenals onze website. Lopende en nieuwe orders worden afgehandeld zoals u van ons gewend bent: met de beste service en kwaliteit!

Heeft u vragen over de overname, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,
Het Eurofysica Team