Nieuwe update chemicaliënmanager

header emailing update

Aan de chemicaliënmanager wordt continu gewerkt. Niet alleen om de meer dan 1000 chemicaliën up-to-date te houden met de juiste informatie en MSDS, maar ook aan de online tool zelf. Regelmatig voeren wij kleine of grote updates uit. Hieronder treft u een overzicht aan wat wij recent aan de chemicaliënmanager hebben verbetert.


Chemicaliën overzicht voor de hoofdgebruiker is verbeterd
Wanneer u bent ingelogd als hoofdgebruiker zult u direct een paar wijzigingen zien. Niet alleen is de resolutie verbeterd (1280), maar u vindt ook alle chemicaliën op één pagina. Wanneer u veel chemicaliën heeft kan dat misschien onoverzichtelijk lijken, maar daar biedt de nieuwe filter direct uitkomst. Wanneer u boven in het zoekveld begint te typen filtert hij direct uw overzicht.

Chemicalienoverzicht hoofdgebruiker verbeterd

 

Bepaal zelf de kolommen die u wilt zien
Deel uw scherm zelf in! U kunt nu eenvoudig zelf bepalen welke kolommen u wilt zien en welke niet. Zo maakt u het overzicht nog gebruiksvriendelijker! U stelt dit in met behulp van de knop Beheer kolommen overzicht. Rood is verbergen, groen is tonen. U kunt de kolommen ook in de gewenste volgorde zetten diir de kolom aan te klikken en ingedrukt te houden. Dan sleept u hem eenvoudig naar de door u gewenste positie.

Kolommen zelf bepalen

Geselecteerde kolommen en chemicaliën exporteren
Op veler verzoek hebben wij het mogelijk gemaakt om geselecteerde kolommen en chemicaliën te exporteren naar excel. U hoeft dus niet meer alles te exporteren, maar alleen die kolommen of chemicaliën die u op dat moment van belang acht. Daarnaast export hij het ook niet meer naar een .csv bestand, maar direct naar een bewerkbaar excel bestand.

geselecteerde kolommen en chemicalien exportren naar excel

Nieuwe zoekfunctie bij uw Chemicaliëninformatie
Snel een product vinden in uw eigen voorraad? Wanneer u minimaal 3 karakters ingeeft in het zoekvenster, krijgt u suggesties te zien welke u kunt selecteren. Zo bent u nog sneller bij het product dat u zoekt.


chemicalieninformatie


Etiketten

We hebben het mogelijk gemaakt om direct in het chemicaliënoverzicht met een vinkje aan te geven van welke stoffen u een etiket wilt printen. Deze etiketten worden dan automatisch op de printlijst gezet wanneer u op de knop "Print etiketten" drukt. U kunt dan in de printlijst ook aangeven met een + of - teken hoeveel etiketten u wenst te printen.

Etiketteren

We hebben ook nog een lay-out toegevoegd bij de standaard Avery lay-outs. Naast de korte en uitgebreide lay-out, kunt u nu ook kiezen voor "Kort- Eigen Naam"

layout toegevoegd


Etiketservice
Geen tijd om zelf uw etiketten te printen op A4 Avery? En is de Lassie etiket kleurenprinter op dit moment te kostbaar voor aanschaf?

Laat dan uw etiketten printen bij Eurofysica op de Lassie 2 etiket kleurenprinter en u ontvangt van ons chemisch resistente etiketten met uw eigen gegevens.

Opstartkosten € 7,50
Kleine label (75 x 24 mm) per stuk € 0,30
Midden label (75 x 32 mm) per stuk € 0,40
Grote label (75 x 54 mm) per stuk € 0,70
Verzendkosten € 3,50

Heeft u interesse? Laat het ons weten via chemicalienmanager@eurofysica.nl

Voorbeeld van een groot etiket:

etiket

 

Rapportage
Alle data is vanaf nu direct te exporteren naar excel. Dus geen .csv bestanden meer, maar direct aan te passen excelbestanden.
Rapportage