Ontwikkeld en geproduceerd door Eurofysica

Eigen product website.jpg

Onderwijs verandert continue en wij lopen daarin graag voorop en als er in onze ogen geen toereikend lesmateriaal bestaat, ontwikkelen wij het zelf. 

Zoals onze unieke Teclu-unit, ons Boyle-apparaat, de chemicalienmanager, het 3D-magneetmodel of onze bekende Robotroker, die aantoont waarom roken zo slecht is. Stuk voor stuk vindingen die kennisoverdracht verbeteren, want daar draait het voor ons om.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze eigen producten. We hebben er veel meer van! U herkent ze aan het logo "Ontwikkeld en geproduceerd door Eurofysica" dat bij de producten staat.

Wij zijn geen leverancier die slechts een spreekbuis is van fabrikanten. Wij fungeren als kenniscentrum en spelen wensen vanuit het onderwijs direct door aan onze fabrikanten. Maar wij springen ook graag zelf in op deze veranderingen. Dat is de reden dat wij ons bewust hebben gespecialiseerd in de eigen ontwikkeling en productie van instrumenten en leermiddelen. 

In samenwerking met de belangrijkste educatieve uitgeverijen, specialisten op diverse vakgebieden en auteurs, stellen wij ook handleidingen en methodelijsten samen. Desgewenst maken wij docenten middels praktische workshops en cursussen wegwijs in het juiste gebruik van alle leermiddelen.

Heeft u nog ideeën of wilt u graag van gedachten met ons wisselen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee!