Algemeen materiaal

In ons ruime assortiment van Algemeen Materiaal vindt u diverse uiteenlopende producten in verschillende categorieën. Denk hierbij aan materiaal voor veiligheid en bescherming zoals beschermbrillen, labjassen, gevarenetiketten, maar ook onze spilkit en bijvoorbeeld veiligheidshandschoenen of absorptiedoeken.

In de categorie balansen en gewichten vindt u o.a. Ohaus en Kern balansen en natuurlijk ook dynamometers en veerunsters van Eurofysica fabrikaat maar ook van Pesola.

De categorie glaswerk, kunststof en porselein spreekt al bijna voor zich. Denk hierbij aan bekerglazen, erlenmeyers, afzuigkolven, kolven, buretten, destillatiesets, druppelpipetflesjes en pipetteerpompen. Teveel om op te noemen.

Ook bij hulpmiddelen vindt u een brede range aan producten die u helpen bij de vakken natuurkunde, scheikunde en biologie. Zoals filtreerpapier, gasslangen, teclu-units, teclubranders en natuurlijk gereedschappen.

Onder interfaces en sensoren komt u onze befaamde Vernier LabQuest tegen met alle sensoren en toebehoren. Maar ook andere meters, multimeters en spectrofotometers vindt u op onze site terug.

Stoven, droogstoven, broedstoven, centrifuges, magneetroerders en verwarmingsmantels. U vindt het allemaal in deze categorie.

Onder meetapparatuur hebben wij alle soorten amperemeters, voltmeters, demonstratiemeters, oscilloscopen, geleidbaarheidsmeters en nog vele andere meters, samengevoegd.

Bij opbergmiddelen denkt u natuurlijk meteen aan de handige Gratnell opbergbakken en rekken, maar we hebben ook andere bakken, zoals Treston, in ons assortiment.

Experimenteersnoeren, banaanstekers, zekeringen, lampjes, meetsnoeren en veel meer vindt u in de categorie schakelmateriaal en lampen.

Onder het kopje statiefmateriaal vindt u alle toebehoren voor statieven, zoals een practicumrail, klemmen, statiefplaten, statiefklemmen, dubbelklemmen, ruiters en tonvoeten.

Ook voor voedingen bent u bij ons aan het juiste adres. Practicumvoedingen en demonstratievoedingen, we hebben ze allemaal. En van diverse leveranciers zoals bijvoorbeeld Frederiksen.