Biologie - Verzorging

Wij leveren alles voor goede biologielessen. Van microscopen tot modellen en skeletten. Maar biologie en verzorging is natuurlijk veel meer!

Zo vindt u in de categorie biofysica en fysiologie demomodellen over de werking van de longen en het hart of onze robotroker, maar ook alles van Edvotek voor o.a. DNA onderzoek en erfelijkheidsleer.

We hebben ook veel dierkundemodellen, wandplaten en skeletten zoals diverse schedels van verschillende dieren. We hebben ook een uitgebreide range aan menselijke skeletten, wandplaten en plantkundige modellen. We werken samen met kwalitatief goede leveranciers als 3B-Scientific en Somso.

Wij hebben veel microscopen in ons assortiment en daarvoor werken we samen met Euromex. Zo hebben we ook de Bioblue en de Ecoblue. We adviseren u graag over de beste microscoop voor uw specifieke toepassingen. Ook hebben we natuurlijk veel preparaten, prepareergereedschap en loepen.

Onder de catagorie instuctie- en simulatiemateriaal vindt u veel modellen voor (wond-) verzorging. Zo ook de RealCare baby. Een levensechte baby die laat zien wat het hebben van een baby inhoudt.