search

Nieuwe microscopen tegen gunstige prijzen

vrijdag 6 juli 2018

Wij hebben voor u een groot aantal nieuwe microscopen geselecteerd. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en zeer gunstige prijs. De prijs is zo goed, omdat we deze rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Hierdoor kunnen we ook sneller en effectiever service verlenen.

Nieuwe microscopen met zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben voor u een groot aantal nieuwe microscopen geselecteerd.
Deze zijn van uitstekende kwaliteit en zeer gunstige prijs.
De prijs is zo gunstig, omdat we deze rechtstreeks bij de fabrikant inkopen.
Hierdoor kunnen we ook sneller en effectiever service verlenen.

Er is een ruime keuze uit biologische, digitale en stereo-microscopen van achromatisch tot plan-oneindig optie. Voor iedere toepassing en budget.
Bekijk alle modellen hier. (inclusief handig productoverzicht)

Jarenlange ervaring en uitstekende kwaliteit
Deze microscopen van Frederiksen worden al jarenlang in heel Europa verkocht. Met zeer tevreden klanten. Daarom geven wij ook tot 10 jaar garantie op bepaalde modellen. Microscoop-experts uit Duitsland hebben de microscopen beoordeeld als zeer goed, zelfs geschikt voor laboratoria.
Bovendien kunt u tot wel € 100,- per microscoop besparen.*

Zelf de kwaliteit ervaren?
Oordeel zelf over de kwaliteit. Wij komen graag bij u langs om de microscopen van Frederiksen te demonstreren. Zichtzendingen zijn ook mogelijk.

Einde samenwerking Euromex
Eurofysica heeft jarenlang samengewerkt met Euromex.
Deze samenwerking is in juli beëindigd op verzoek van Euromex, waardoor wij niet langer service en verkoop van deze microscopen zullen behandelen.
Uiteraard mag u als klant daar niet de dupe van worden. Onze microscoopexperts staan voor u klaar met advies over onderhoud, reparatie en ook om u een uitstekend alternatief aan te bieden, zoals onze UltraFocus LED.
Wist u dat Eurofysica ook onderhoudscontracten aanbiedt voor microscopen?

Helaas circuleren er op dit moment onjuiste berichten in de markt; wij laten het oordeel graag over aan u als klant. Vraag een zichtzendig of bezoek aan en oordeel zelf!

* gebaseerd op model met accu en semi-plan objectieven

Terug

keyboard_arrow_up