search

Samenwerking met B4 Technisch meubilair

woensdag 30 januari 2019

Eurofysica en B4 Technisch meubilair slaan de handen ineen.

Eurofysica en B4 Technisch Meubilair zijn, als oude bekenden van elkaar, met enthousiasme een nieuwe samenwerking gestart. Een samenwerking met als gezamenlijke doel: scholen een optimale en veilige inrichting bieden. Beide bedrijven hebben optimale kwaliteit en service als focus. Dat zorgt voor een band!

Onveilige situaties in de lokalen
Eurofysica komt regelmatig onveilige situaties tegen bij het scholenbezoek. Denk aan een nooddouche die niet werkt, gas dat niet veilig is aangesloten, noodknoppen die zijn uitgezet, enzovoorts. Een samenwerking met een bedrijf met technische kennis over inrichting en onderhoud van BiNaSk-lokalen is dan ideaal. B4 heeft deze expertise in huis.

Aan de andere kant zocht B4 ook een partij die regelmatig bij het VO binnenstapt en ziet voor welke uitdagingen het onderwijs staat. Een partner die ziet wat er nodig is voor een optimaal functionerend BiNaSk-lokaal. Samen vergroten we de service richting scholen om een veilige, toekomstgerichte en aantrekkelijke inrichting te realiseren.

Vragen over onderhoud en keuring?
Onze adviseurs helpen graag met vragen over onderhoud, keuren of inrichting van BiNaSk lokalen. Zij zijn hierin getraind door de mensen van B4, en weten waar ze op moeten letten.

Terug

keyboard_arrow_up