search

Cursusvoorwaarden

Inschrijven voor de cursus
Na aanmelding voor de cursus ontvang je een digitaal inschrijfformulier. Gelieve deze in te vullen en ondertekend terug te mailen. Na ontvangst van het inschrijfformulier treden de cursusvoorwaarden in werking. Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst. Na inschrijving ontvang je een factuur voor de kosten van de cursus. Na betaling is de inschrijving van de cursus definitief. 

Eurofysica mag te allen tijde inschrijvingen annuleren wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt of bij onvoldoende inschrijvingen. Eurofysica kan de cursus ook annuleren bij ziekte van de cursusleider of bij calamiteiten. Ingeschreven deelnemers ontvangen hiervan zo spoedig mogelijk bericht, waarna hun verplichtingen vervallen. Uiteraard worden er bij annulering geen kosten in rekening gebracht en zal in overleg een passende oplossing worden aangeboden. 

Annuleringsvoorwaarden
Na aanmelding voor de cursus heb je 7 dagen het recht om kosteloos te annuleren mits dit voor de cursusdatum valt. Annulering dient schriftelijk (per e-mail) te gebeuren.

Bij annulering binnen 3 dagen voor de cursusdatum is de helft van het cursusgeld verschuldigd. 

Bij verhindering kan een collega naar de cursus komen. Dit kan zonder extra kosten. Stuur zo snel mogelijk een e-mail met de naam van de aangemelde cursist, de naam van de vervangende cursist en de naam en datum van de cursus. 

Cursusmateriaal
De cursist mag het cursusmateriaal uitsluitend zelf (op zijn/haar eigen school) gebruiken. Het auteursrecht van het cursusmateriaal berust bij Eurofysica. Het is niet toegestaan het cursusmateriaal van Eurofysica aan derden ter beschikking te stellen.

Training op locatie
Het is ook mogelijk dat wij de trainingen op school komen geven.
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.  

keyboard_arrow_up