search

Ons magazijn is gesloten van 15 juli t/m 26 juli.
Alle bestellingen die tijdens deze periode geplaatst worden, worden in week 31 geleverd. Voor scholen geldt dat wij na de zomervakantie in uw regio bestellingen zullen leveren.

Wat is scheikunde in het hoger onderwijs?
Scheikunde in het hoger onderwijs is een vak dat de moleculaire structuur, reacties en eigenschappen diepgaand onderzoekt. Studenten verkennen organische en anorganische chemie, analytische chemie en fysische chemie om een ​​diep begrip van fundamentele principes en toepassingen te krijgen. Door laboratoriumwerk en theoretische studies leren ze stoffen analyseren en synthetiseren, chemische reacties, kwantitatieve analyse en instrumentatie begrijpen. De opleiding scheikunde biedt een solide achtergrond voor verder onderzoek, industriële toepassingen en milieukunde, en draagt ​​bij aan innovatie op het gebied van materialen, energie, farmaceutica en milieutechnologie.

Wat hebben wij laboranten en docenten in het hoger onderwijs te bieden?
Eurofysica is al meer dan 70 jaar actief als leverancier voor producten en materialen in het scheikunde en laboratorium onderwijs. Dankzij kwaliteit leveranciers als Duran, PHYWE en VWR en onze eigen technisch product adviseur kunnen we in het hoger onderwijs waarde toevoegen aan jouw laboratorium scheikunde experiment. Voor een verassend goede prijs, service en levertijd.
Bovendien is veiligheid een belangrijke factor in het hoger laboratorium onderwijs. Bijvoorbeeld bij het omgaan met gevaarlijke chemicaliën en daarom levert Eurofysica persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, laboratorium jassen en veilighiedsbrillen. Onze chemicaliënmanager software is al jarenlang dé oplossing voor het beheer van chemicaliën in het onderwijs.

keyboard_arrow_up