search

Voor scholen: geef bij bestelling svp jullie vakantiesluiting door. Dan kunnen we hiermee rekening houden bij levering.
Voor bedrijven / particulieren hoeft dit niet, Eurofysica blijft open.

Maak uw laboratorium of onderwijsinstelling veiliger met de Chemicaliënmanager van Eurofysica!
Het idee dat alle chemicaliën goed gedocumenteerd zijn, geeft zekerheid. De online beschikbaarheid maakt dat alle verantwoordelijke weten wat u aan chemicaliën op school hebt opgeslagen.

4 redenen om te kiezen voor de Chemicaliënmanager:

 1. Beter management van gevaren en risico's op jouw locatie
  Door het online systeem beschikt u altijd en overal over de meest actuele status van aanwezige chemicaliën bij u op de school. Door aparte logins voor gebruikers en verantwoordelijke kan iedereen de gewenste informatie eenvoudig ophalen en beheren.
 2. Veiligheid door actualiteit en overzicht
  De Chemicaliënmanager is altijd up-to-date. Alle gegevens, zoals formules, molmassa, H- en P- zinnen, gevarenetiketten met bijbehorende codes, CAS nummers en MSDS (Material Safety Data Sheet) worden constant bijgehouden, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Evenals het direct toegankelijke calamiteitenscherm per chemische stof met bijbehorende EHBO voorschriften.
 3. Controle
  De Chemicaliënmanager is een intuïtive applicatie waarbij het eenvoudig is om chemicaliën bij te houden, vindplaatsen aan te maken en omverpakte chemicaliën zelf toe te voegen en te voorzien van het juiste etiket.
 4. Verbeterde productiviteit
  Eenvoudig bestellijsten maken, snel een etiket printen en uitgebreide zoekfuncties. Volledig Nederlandstalig en u heeft geen software nodig.

keyboard_arrow_up