search

Wat hebben wij biologen in het hoger onderwijs te bieden?
Eurofysica is al meer dan 70 jaar actief als leverancier voor producten en materialen in het biologie onderwijs. Dankzij kwaliteit leveranciers als Somso, PHYWE en Lieder en onze eigen technisch product adviseur kunnen we in het hoger onderwijs waarde toevoegen aan jouw biologie experiment. Voor een verassend goede prijs, service en levertijd.

Welke biologie producten vind je in onze webshop?
Bij Eurofysica kun je allerlei biologie producten vinden; zowel analoge experimenten als ook digitale experimenten waarbij data gekoppeld wordt aan jouw computer voor verdere dataverwerking. Bijvoorbeeld onze PHYWE smartsense sensoren.
We bieden producten voor:
  1. Microscopie experimenten - zoek je een microscoop voor MBO, HBO of universiteit? Kies dan voor Eurofysica: wij combineren goede kwaliteit lenzen met een betaalbare prijs. Zowel stereo als microscopische microscopen.
  2. Accessoires voor miscoscopie - maak en deel beelden met onze microscoop camera's, of bekijk ze direct via de Dino digitale handheld microscoop. Of laat studenten zelf hun eigen preparaten maken met ons laboratorium materiaal.
  3. Biologische modellen - Somso en 3B modellen tonen anatomie van mens, plant en dier en sommige modellen tonen de onderdelen van plantaardige en dierlijke cel uitvergroot.
  4. Veldwerk en groen experimenten - Educatieve lessen in de buitenlucht motiveren studenten en brengen de theorie tot leven. Bodemonderzoek, onderzoek naar waterkwaliteit of groenonderhoud: wij bieden de producten.
  5. Microbiologie - diverse voedingsmedia (agar, PCA, rodac enz), petrischalen en laboratorium apparatuur om schimmels of bacteriën te kweken.
  6. Producten om het principe van osmose voor studenten inzichtelijk te maken.
Maar dat is niet alles! We kunnen alle producten van PHYWE en Somso leveren. Kun je jouw gewenste product niet vinden? Neem dan gerust contact op met Eurofysica.

keyboard_arrow_up