search

Voor scholen: geef bij bestelling svp jullie vakantiesluiting door. Dan kunnen we hiermee rekening houden bij levering.
Voor bedrijven / particulieren hoeft dit niet, Eurofysica blijft open.

Hoogwaardig glaswerk voor het laboratorium

Hoogwaardig glaswerk wat gebruikt wordt in een laboratorium, koop je bij een expert. Het liefst een met een aantal jaren aan ervaring, waardoor je weet dat de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Eurofysica is precies het bedrijf waar je naar op zoek bent. Met ruim 60 jaar ervaring in practicummateriaal, hebben wij het juiste glaswerk voor in jouw laboratorium.

Alle glaswerk benodigdheden voor jouw laboratorium

Wij zijn met name gespecialiseerd in producten die gebruikt worden voor de educatie van exacte vakken zoals natuurkunde, scheikunde en biologie. Wij beschikken over een ruim aanbod aan glaswerk, dat geschikt zijn voor elk laboratorium. Met meer dan 5.000 verschillende producten kunnen wij je verzekeren dat we precies hebben wat jij nodig hebt. Van moderne meetapparatuur tot meubilair voor de inrichting van een klaslokaal. 

Waarborg de kwaliteit en veiligheid in het laboratorium met ons glaswerk

Als scheikundedocent weet je hoe belangrijk het is om glaswerk van hoogwaardige kwaliteit te hebben wanneer je een practicum uitvoert in het laboratorium. Niet alleen om de beste kwaliteit van het experiment te waarborgen, maar ook de veiligheid van de studenten. Des te meer redenen om te kiezen voor het kwaliteit glaswerk van Eurofysica. Plaats eenvoudig een bestelling in onze webshop en wij zorgen ervoor dat de bestelling binnen twee werkdagen in huis is. Zo kan je zo snel mogelijk met het glaswerk in het laboratorium aan de slag.

Vragen?

Bel ons dan: 073-6232622; onze ervaren medewerkers helpen je graag verder.

keyboard_arrow_up