search

Wat hebben wij natuurkundigen in het hoger onderwijs te bieden?

Eurofysica is, zoals de naam al zegt, expert op het gebied van natuurkunde, en is al meer dan 70 jaar actief als leverancier voor producten en materialen in het natuurkunde onderwijs. Dankzij kwaliteit leveranciers als Frederiksen, Somso, PHYWE en Matrix en onze eigen technisch product adviseur kunnen we in het hoger onderwijs waarde toevoegen aan jouw natuurkunde experiment. Voor een verassend goede prijs, service en levertijd.

Welke natuurkunde producten vind je in onze webshop?

Bij Eurofysica kun je allerlei natuurkunde producten vinden; zowel analoge experimenten als ook digitale experimenten waarbij data gekoppeld wordt aan jouw computer voor verdere dataverwerking. Bijvoorbeeld onze PHYWE smartsense sensoren.

We bieden producten voor:

  1. Mechnica experimenten - bijvoorbeeld onze topkwaliteit luchtkussenbaan die vrijwel wrijvingsloos loopt en de SpeedGate fotocel voor het meten van tijd, snelheid en afstand bij botsingen, vrije val, gyroscopen en veel meer.
  2. Elektronica en elektriciteit experimenten - wat te denken van onze eigen Vandegraaff generator, diverse hoogspanningsvoedingen, verbindingsmateriaal en Matrix sets?
  3. Quantummechnica experimenten - Experiment over de constante van Planck, meten aan röntgenstraling, halfgeleiders, Hall-effect, Zeeman effect, lichtsnelheid en meer.
  4. Thermodynamica experimenten - Educatieve warmtepomp die de werking duidelijk toont, voor processtechnologie een flow control opstelling met PID regelaar.
  5. Optica- en golfexperimenten - diverse optica opstellingen voor het bepalen van de lichtsnelheid, MRI, prisma's, lenzen en (polarisatie)filters en wat te denken van onze eigen topkwaliteit golfbak en moduleerbare laser.
  6. Elektromagnetisme experimenten - Experimenten over elektrische veldsterkte, magnetische resonantie, permittiviteit, echografie, doppler effect en nog veel meer.

Maar dat is niet alles! We kunnen alle producten van PHYWE leveren. Kun je jouw gewenste experiment niet vinden? Neem dan gerust contact op met Eurofysica.

keyboard_arrow_up