search

Over Eurofysica

Eurofysica heeft als missie om leerlingen en professionals in het onderwijs te motiveren en inspireren door vernieuwende leermiddelen van hoge kwaliteit, waarmee snellere en betere leerresultaten behaald kunnen worden. Onze leermiddelen sluiten aan bij de nieuwste ontwikkelingen in de wereld. Zo kunt u bij ons terecht voor onderwijsproducten om bv. hernieuwbare energie, robotica, programmeren, artificial intelligence, DNA onderzoek, waterstofaandrijving en glasvezelcommunicatie snel, eenvoudig en op een leuke manier uit kunt leggen.

Eurofysica B.V. is opgericht in 1955 onder de naam Fysica door natuurkunde docent Jan Smits in Arnhem. Het bedrijf heeft een sterke groei doorgemaakt en werd marktleider van educatieve leermiddelen voor exacte vakken zoals natuurkunde, scheikunde en biologie in Nederland.
Sinds augustus 2016 maakt Eurofysica onderdeel uit van Frederiksen Scientific A/S.
Met haar 10 medewerkers in een moderne organisatie richt Eurofysica zich ook op nieuwe elementen van het onderwijs zoals STEM-educatie, robotica, biotechnologie, programmeren en digitale leermiddelen. Het totale productassortiment bestaat uit meer dan 5.000 producten voor educatie in natuurkunde, scheikunde, biologie, aardrijkskunde, wiskunde en meubilair voor de totale inrichting van science klaslokalen.

 

Net als Eurofysica heeft Frederiksen Scientific passie voor exacte vakken en zijn zij dagelijks bezig met het onderwijs. De afgelopen 60 jaar hebben beide bedrijven met oog voor kwaliteit leermiddelen ontwikkeld, geproduceerd en geleverd voor exacte vakken zoals natuurkunde, scheikunde en biologie. Altijd met het uiteindelijke doel kwalitatieve hoogwaardige producten te leveren met een goede service op  ieder niveau in het onderwijs. Dankzij deze samenwerking kunnen wij nog betere service, levertijden en prijzen bieden. Momenteel bestaat Frederiksen Scientific A/S uit meer dan 85 medewerkers in Denemarken, Noorwegen en Nederland en heeft zij wereldwijd in meer dan 50 landen distributiepunten.

Over ons
Eurofysica heeft professionals in dienst die allemaal ervaring hebben in het onderwijs met diverse specialiteiten. Daarom kunnen we u passend advies geven om uw lessen nog aantrekkelijker te maken.

Onze missie
Eurofysica heeft de ambitie om de beste producten voor onderwijsprofessionals te leveren en deze professionals te ondersteunen en inspireren om onderwijs in de exacte vakken leuker en nog aantrekkelijker te maken.

keyboard_arrow_up