search

OCI koppeling

Maakt winkelen bij Eurofysica gemakkelijk.
Maak een oci-koppeling naar onze webshop!

Steeds meer scholen of scholengemeenschappen kiezen voor een centraal inkoopsysteem zoals bijv. ProQuro. Scholen die deze systemen gebruiken, kunnen sinds kort ook bij Eurofysica gebruik maken van een oci koppeling met onze webshop.
Er wordt een koppeling gemaakt met het inkoopsysteem van de school en onze webshop, zodat via het inkoopsysteem automatisch wordt ingelogd op onze webshop en daar de bestellingen worden geplaatst.
Vervolgens wordt de bestelling terug gestuurd naar zowel het inkoopsysteem, alsook het Eurofysica ordersysteem, voorzien van het opgegeven inkoopnummer. (Purchase order nummer)

De voordelen voor de school:

  • Altijd de juiste prijzen en verzendkosten (indien van toepassing)
  • De actuele voorraad en min. bestelhoeveel altijd zichtbaar
  • Niet meer werken met grote Excel sheets
  • Controle en grip op alle bestellingen
  • Altijd het juiste inkoopnummer op de facturen zodat deze snel verwerkt kunnen worden

Interesse om een oci koppeling te maken met de Eurofysica webshop?
Neem dan contact op met Eurofysica via klantenservice@eurofysica.nl en vermeld dan dat je interesse hebt om een oci-koppeling tot stand te brengen.
We hebben al oci-koppelingen tot stand gebracht met de AFAS, Proactis en Inconto inkoopsystemen.
Elke scholengemeenschap heeft (in onze ervaring) nét iets andere wensen voor een dergelijke koppeling, dus iedere koppeling is maatwerk. Daarom kan het enige tijd duren, en wij kunnen niet altijd aan alle wensen vanuit de school voldoen. We streven ernaar om de koppeling zo goed mogelijk in te richten voor beide partijen.

keyboard_arrow_up