search

Disclaimer

Er wordt veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Alle informatie is beschikbaar gemaakt door Eurofysica B.V. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist wordt gepubliceerd. Mocht dit onverhoopt het geval zijn dan zullen wij de grootst mogelijke inspanningen leveren om dit zo snel mogelijk te corrigeren. Fouten kun je melden aan klantenservice@eurofysica.nl

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Gratis verzending bij orders boven de € 125,- excl. BTW met uitzondering van afleveradressen in het buitenland, speciaal bestelde artikelen (buiten ons standaard assortiment om) en rembourszendingen. 
Levering binnen 2-3 werkdagen indien de artikelen op voorraad zijn.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de website of van de op of via de website ter beschikking gestelde informatie.

Externe links

Er kunnen externe links op de Eurofysica website staan die onafhankelijk opereren van Eurofysica en waar wij geen zeggenschap over hebben. Wij verzorgen deze links om u beter en sneller van informatie te kunnen voorzien. Het kan zijn dat deze websites een andere Privacy Policy hanteren. Eurofysica toetst de externe websites wel op betrouwbaarheid, maar is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt verstrekt of verkregen door deze websites of voor enig ander gebruik van de websites.

Intellectueel eigendom

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Eurofysica. Het is niet toegestaan om de website of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Eurofysica.

keyboard_arrow_up