search

Kopen bij Eurofysica

Iedereen kan bestellen bij Eurofysica

Bij Eurofysica hebben we een breed assortiment aan producten die primair gericht zijn op onderwijsinstellingen. Maar je vindt bij ons ook een ruime keuze aan aantrekkelijke producten die uitermate geschikt zijn voor bedrijven (laboratorium) en particulieren, vanwege de hoge kwaliteit.

Jonger dan 18 jaar?
Om via onze webshop te mogen bestellen, moet je minimaal 18 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een geldige betaalkaart. Als je jonger bent dan 18 jaar dan heb je toestemming van je ouder/voogd nodig.

Chemicaliën
Wij verkopen geen chemicaliën aan particulieren!

Bezoek onze webshop

Account aanvragen

Scholen, overheidsinstellingen en bedrijven kunnen bij ons op rekening kopen. Dat gaat via een uniek Account per gebruiker. Als je nog geen account hebt bij Eurofysica, of je wachtwoord vergeten bent, kun je deze hieronder aanvragen

Account aanvragen     Wachtwoord vergeten?

Een account wordt gekoppeld aan het juiste factuuradres (vaak van de financiële administratie) zodat het altijd op juiste plek terecht komt. Inkoopordernummer vermelden? Vermeld dit nummer dan bij het afrekenen in onze webshop, dan komt deze automatisch op de factuur en orderbevestiging.

Particulieren
Als je bestelt zonder een account aan te maken (particulieren) kun je direct via een beveiligd systeem met iDeal of Credit Card betalen.

Algemene voorwaarden

Op bestellingen in onze webshop zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Wij raden je aan om deze te lezen voordat u bestelt.

Wil je meer weten over levertijden of vrachtkosten? Klik dan op de link hieronder; in artikel 1 vind je een handige samenvatting met de belangrijkste gegevens.
 

Algemene voorwaarden

Prijzen

De prijzen in de webshop zijn weergegeven exclusief én inclusief BTW. In de overzichts-tabellen bij bepaalde producten als bekerglazen, zijn de prijzen excl. BTW weergegeven in de tabel. Klik op het product om de prijs incl. BTW te zien.

keyboard_arrow_up