search

Hulp bij inloggen


Problemen met inloggen? Dat kan verschillende oorzaken hebben. 

  • Heb je wel een account? Zo ja, lees verder. Zo nee, doe dat dan eerst. 
  • Ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op wachtwoord vergeten en vul je e-mailadres dat bij ons bekend is in. Je ontvangt dan een e-mail waarbij je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Let op! Kies een wachtwoord met maximaal 10 tekens.
  • Heeft je wachtwoord meer dan 10 tekens? Dat gaat niet. Probeer in te loggen met de eerste 10 tekens of maak een korter wachtwoord aan. 
  • Klopt het e-mailadres nog? Je kunt maar met 1 e-mailadres inloggen (mocht je er meerdere hebben).

Mocht dit het probleem niet verhelpen, neem contact met ons op (klantenservice@eurofysica.nl / 073 -623 26 22).


Ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op wachtwoord vergeten en vul je e-mailadres dat bij ons bekend is in. Je ontvangt dan een e-mail waarbij je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Let op! Kies een wachtwoord met maximaal 10 tekens.

Het kan zijn dat je het verkeerde wachtwoord invoert. Probeer het nog eens. Als het nog steeds niet werkt, stel dan een nieuw wachtwoord in door op wachtwoord vergeten te klikken. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail waarbij je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Let op! Kies een wachtwoord met maximaal 10 tekens. 


Ben je werkzaam op een school, educatieve instelling of museum? Dan kun je een account aanvragen om op rekening te bestellen. 

Klik hier om een account aan te maken. Alle velden met een * zijn verplicht om in te vullen.
Na het invullen en versturen van de aanvraag zullen wij de gegevens verwerken. Je ontvangt dan een mail van de klantenservice dat het account actief is. Nadat je die mail hebt ontvangen kun je inloggen op de website door te klikken op inloggen rechts bovenaan in het scherm.

Indien je bestelt zonder een account aan te maken kun je direct via een beveiligd systeem met iDeal of creditcard betalen. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij uw order verwerken

keyboard_arrow_up