search

Overige vragen


Op dit moment hebben wij geen website in het Engels. Als je de website in het Engels wilt bekijken, kun je Google gebruiken om de website voor je te laten vertalen. 

Hier zie je hoe je dat doet:

  1. Open Chrome op de computer
  2. Ga naar www.eurofysica.nl
  3. Klik rechtsboven op ‘Meer’ (pictogram met drie puntjes)
  4. Klik vervolgens op ‘Instellingen’
  5. Klik op ‘Talen’
  6. Klik op het pictogram met drie puntjes naast je eerste taal
  7. Vink “Aanbieden pagina’s te vertalen in deze taal” aan 


Waarschijnlijk heb je een add-blokker of andere software geïnstalleerd die je cookies automatisch verwijderen. Hierdoor moet je steeds opnieuw goedkeuring geven. Op deze website vind je hier meer informatie over. 


Wij hebben geen vaste telefoon, maar werken momenteel met Skype for Business. Dat betekent dat het belsignaal eerst via verschillende servers gaat voordat het bij ons op de computer komt. Jij hoort de telefoon dan al een paar keer over gaan maar wij horen de telefoon nog niet. Zodra het signaal op onze computer komt, nemen we direct op. We zijn dagelijks te bereiken tussen 8:00 en 16:30 uur. 


Op grond van Nationale en Internationale wetgeving zijn wij verplicht het nauwkeurig documenteren van de goederenstroom van stoffen welke geschikt zijn als:

  • Grondstof voor het vervaardigen van synthetische drugs (drugs categorie 2)
  • Grondstof voor strategische goederen (explosieven, chemische, biologische, radiologische of nucleaire wapens)
  • Grondstoffen die ozonlaag afbrekende effecten hebben

Alle stoffen die een EGV nodig hebben zijn voorzien van de letters EP op onze website. Je ontvangt bij de orderbevestiging het EGV. Vul de verklaring in en neem de inhoud over op eigen briefpapier met eigen briefhoofd.  Stuur deze daarna digitaal naar ons terug.

Deze eindgebruikersverklaring blijft een jaar geldig. Daarna moet opnieuw de EGV worden ingevuld als de stof wordt aangeschaft. 

Zonder ingevulde EGV kunnen wij niet overgaan tot levering van het product. 

keyboard_arrow_up