search

Retourneren en annuleren


Heb je het product via een weborder besteld? Dan heb je 14 dagen te tijd om zonder opgaaf van verdere reden het product te retourneren. Na deze periode van 14 dagen brengen wij 5% restockingskosten in rekening. Wil je een product terug sturen? Neem dan eerst contact met ons op (klantenservice@eurofysica.nl / 073 -623 26 22) of vul het onderstaande formulier in. 

Retourformulier invullen

Wij bespreken de procedure van retourneren met je. Je ontvangt een retourformulier en de vervoerder komt het pakket bij je ophalen. Vermeld je verkoopordernummer (zes cijfers) en productnummer. Deze vind je op de orderbevestiging die je per email van klantenservice@eurofysica.nl hebt ontvangen en op de pakbon. 

Retourneren dient altijd te geschieden in de originele verpakking. Verpak de producten goed in een doos zodat transportschade tot een minimum beperkt wordt. Eventuele schade aan de artikelen wordt door ons in rekening gebracht. 

Op al onze transacties zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing


Onze excuses dat je een defect artikel hebt ontvangen.
Als je het artikel wilt reclameren, stuur dan een e-mail naar onze klantenservice met de volgende informatie:

  • Beschrijving van het defect - zo uitgebreid mogelijk
  • Afbeelding van het defect – indien mogelijk
  • Ordernummer en klantnummer – te vinden op de pakbon of orderbevestiging

Neem contact op met de klantenservice

Lees meer in onze algemene voorwaarden


Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Neem in ieder geval altijd contact met ons op. Zo kunnen we de beste oplossing met je bespreken. Houd het verkoopordernummer (zes cijfers) en productnummer bij de hand. Deze vind je op de orderbevestiging die je per email van klantenservice@eurofysica.nl hebt ontvangen en op de pakbon. 


We horen graag wat er bij je speelt. Ben je ergens helemaal niet tevreden over? Of loop je tegen iets aan? Of wil je een compliment delen? Breng ons dan op de hoogte door te mailen of bellen naar klantenservice@eurofysica.nl / 073 -623 26 22. 

keyboard_arrow_up