search

Over Eurofysica

Visie en missie

VISIE

"We willen de wetenschappers van de toekomst inspireren, opleiden en enthousiast maken voor innovatie, technologie en natuurwetenschappen."

MISSIE

"We maken wetenschap relevant, spannend en inspirerend door experimenten op school en thuis"

Bij Eurofysica begrijpen we dat niet iedereen een wetenschapper, onderzoeker of technicus kan of wil worden, maar we vinden dat iedereen het recht heeft om zoveel mogelijk over wetenschap te leren. Op een leuke en praktische manier.

Veilig en inspirerend lesgeven
Eurofysica wil het lesgeven in bètavakken, ICT en techniek leuker, inspirerend en veilig maken. We zijn een partner voor scholen en ondersteunen TOA's en docenten met lesmateriaal, trainingen en practicum materiaal voor de technische- en bètavakken. We zijn er in de eerste plaats voor degenen die professioneel bezig zijn met leren en lesgeven. We ontwikkelen en verkopen vernieuwende leermiddelen van hoge kwaliteit, waarmee snellere en betere leerresultaten behaald kunnen worden.

Innovatie en betrokken bij het milieu
Onze leermiddelen sluiten aan bij de nieuwste ontwikkelingen in de wereld. Zo kan je bij ons terecht voor onderwijsproducten voor hernieuwbare energie, robotica, programmeren, artificial intelligence, DNA onderzoek, waterstofaandrijving en glasvezelcommunicatie. We helpen om deze onderwerpen snel, eenvoudig en op een leuke manier uit te leggen.

Waarom kiezen voor Eurofysica?

We hebben een echte "Passion for Science" die we graag met je willen delen. We willen dat de leermiddelen die je bij ons koopt, het onderwijs versterken en positieve leerervaringen creëren voor jouw leerlingen en studenten.

Nauwe samenwerking met docenten
Eurofysica ontwikkelt hoogwaardige leermiddelen in nauwe samenwerking met Nederlandse docenten en TOA's. Ervaring leert ons dat de beste resultaten worden bereikt door te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten.
Onze chemicaliënmanager software is hier een goed voorbeeld van.

Jarenlange ervaring
Als klant bij ons kan je putten uit onze unieke ervaring en kennis. Sinds 1955 hebben we practicum materialen geleverd aan meer dan 5.000 scholen en onderwijsinstellingen. Sinds 5 jaar trekken wij samen op met Frederiksen Scientific uit Denemarken, die al sinds 1954 op dezelfde manier de Scandinavische markt heeft bediend.

Garantie en service
Garantie is bij ons ook echt garantie. Ben je niet tevreden of werkt een apparaat niet naar behoren? Wij lossen het voor je op. En als wij het niet kunnen oplossen krijgt je van ons gratis een nieuw apparaat of een vervangend product. Wij hebben 2 product adviseurs die kosteloos scholen bezoeken om advies te geven, vragen te beantwoorden en soms zelfs ter plekke kleine reparaties uit te voeren.

Snelle levering door grote voorraad
Ons magazijn in Denemarken is gevuld met practicum materialen voor klanten uit alle landen van Europa. Hierdoor is het overgrote deel van de producten altijd uit voorraad leverbaar. Daardoor kunnen we de producten binnen 2-3 werkdagen op jouw adres bezorgen.

keyboard_arrow_up