search

Trainingen

Veel mogelijkheden

Eurofysica verzorgt al jaren verschillende trainingen, workshops en cursusdagen voor docenten en TOA’s in het Voortgezet Onderwijs. Net als bij onze producten stellen wij hoge kwaliteitseisen aan onze opleidingen. Je ontvangt veel informatie, krijgt een uitgebreide handleiding mee en er is voldoende ruimte voor vragen en om zelf aan de slag gaan. Na afloop vertrek je met meer kennis & kunde en een certificaat.   

Programma

Alle cursussen starten om 10.00 uur. We ontvangen je graag met koffie of thee. Daarna gaan we aan de slag. Om 12.30 uur pauzeren we en ontvang je van Eurofysica een lekkere lunch met broodjes. We kunnen daarbij rekening houden met allergieën. Geef dat bij aanmelding aan ons door. 
Na de lunch gaat de cursus verder. Na afloop ontvang je een certificaat. De uitgebreide handleiding krijg je mee naar huis zodat je alle behandelde onderdelen nog eens op je gemak kunt terugzoeken. 

Persoonlijk

Tijdens de cursus houden we ons aan alle geldende Corona-maatregelen. We werken altijd met kleine groepen in een grote ruimte waardoor o.a. afstand houden geen probleem is. 
Het werken in kleine groepen heeft meer voordelen. De persoonlijke begeleiding is optimaal en er is ruim voldoende tijd voor vragen en contact met de andere deelnemers. Van elkaar kunnen we immers ook veel leren. Mocht je na de cursus nog vragen/opmerkingen hebben dan kun je altijd contact opnemen met de cursusleider.

Plaats

De praktijkcursussen worden gehouden bij Eurofysica in ’s-Hertogenbosch in een daarvoor speciaal ingerichte toonzaal. Wil je liever een cursus bij jou op locatie? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

keyboard_arrow_up